Connector Byggteknik – Innovativa lösningar inom byggteknik

Connector Byggteknik – Innovativa lösningar inom byggteknik

Connector Byggteknik, baserat i Västerås har etablerat sig som en framstående aktör inom byggteknik. Företaget har en stark inriktning på stål, betong, träprodukter och stommar.

Specialister inom samverkan och stommar

Connector ser sig själva som specialister på samverkansprodukter och stommar inom stål, betong och trä. Deras strategi fokuserar på att använda materialets bästa egenskaper på rätt plats och att skapa kostnadseffektiva lösningar som passar projektets specifika krav.

Företagets strävar efter att skapa något bra ”tillsammans”, utveckla nya metoder och arbetssätt samt främja samarbete inom branschen.

Connector har tre tydliga avdelningar:

  • Projektering inom konstruktion Företaget erbjuder innovativ och kreativ konsultverksamhet inom projektering av byggnadskonstruktioner. Genom engagemang, nyfikenhet och erfarenhet strävar de efter att maximera kundnöjdhet och förverkliga kundens önskemål.
  • Tillverkning och leveranser Connector tillverkar och levererar samverkansprodukter såsom samverkansbalkar, CSB och samverkanspelare. Leveranser sker inom Sverige, Norge, Danmark och Finland.
  • Entreprenad av kostnadseffektiva stommar Företaget tar hand om hela projektet som helhetsleverantör, från K-projektering till tillverkning, leverans och montage av stommen. Connector främjar samverkan och partnering, vilket ger fördelar för alla inblandade parter. Oavsett projekttyp eller material är de det självklara valet.

Vad Connector erbjuder för respektive avdelning: 

  • Projektering – Connector erbjuder dimensionering, projektering, utredning och besiktning av konstruktioner inom olika byggprojekt, från bostäder och skolor till industribyggnader. De strävar efter att leverera fördelaktiga pris- och produktionsmässiga lösningar.
  • Leveranser – Företaget tillverkar och levererar kostnadseffektiva och miljövänliga samverkansprodukter såsom samverkansbalkar och samverkanspelare. Med överensstämmelse enligt standarder som SS-EN 1090-1 och SS-EN 3834-2 garanterar de hög kvalitet och säkerhet i all tillverkning.
  • Entreprenader – Connector erbjuder komplett stomentreprenad från grundläggning till färdig stomme, oavsett om det är stål, betong eller trä. Genom samverkan och partnering strävar de efter att ta hand om fler delar i projektet, inklusive tak, fasader och trappor.

Med sin tydliga fokus på samverkan och kostnadseffektiva lösningar ser Connector fram emot att fortsätta påverka branschen och driva mot tydliga mål för att maximera kundnöjdhet och projektframgång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 − två =