Swerob – Det bästa valet för begagnade industrirobotar och robotutbildningar

Swerob – Det bästa valet för begagnade industrirobotar och robotutbildningar

Swerob är en ledande aktör inom försäljning och underhåll av begagnade industrirobotar. Med ett omfattande lager, främst ABB robotar men ibland också från Motoman, Fanuc och Kuka, erbjuder Swerob en unik möjlighet för företag att förnya och uppgradera sina produktionslinjer till en bråkdel av kostnaden för nya robotar. Swerob erbjuder även olika utbildningar för robotprogrammering, hantering och operatörer.

Begagnade industrirobotar av hög kvalitet: Swerob särskiljer sig genom att inte bara erbjuda begagnade robotar, utan genom att noggrant renovera, serva och testköra varje enhet innan leverans. Detta inkluderar även eventuell lackering för att ge varje robot en fräsch och professionell look. Genom denna process säkerställer Swerob att kunderna får pålitliga och fullt fungerande robotar med en driftsgaranti på 1 år, vilket ger trygghet och förtroende för investeringen.

Expertis och vägledning: Swerob har ett dedikerat team av erfarna tekniker och experter som inte bara hjälper kunden att välja den mest lämpliga roboten för deras behov, utan också erbjuder tjänster som installation, programmering, simulering, utbildning och tillhandahåller robotreservdelar. Denna helhetslösning gör Swerob till det självklara valet för företag som strävar efter effektivitet och pålitlighet i sina produktionsprocesser.

Utbildning på robotsystem: Swerob erbjuder omfattande utbildningar på olika nivåer. Från grundläggande operatörsutbildningar till avancerad programmering i RAPID, Swerob’s utbildningar är skräddarsydda för att möta olika kunders behov. Genom kurser som fokuserar på säkerhet, manuell styrning och grundläggande programmering, strävar Swerob efter att göra sina kunder självständiga och självsäkra i användningen av industrirobotar.

Swerob är mer än bara en leverantör av begagnade industrirobotar, de är en pålitlig partner som strävar efter att maximera kundens produktivitet och kompetens inom robotteknologi. Kontakta Swerob idag för att utforska det omfattande utbudet av begagnade robotar och skräddarsydda utbildningar för att uppfylla ditt företags unika behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 18 =