Konferens och mässor

Konferens och mässor

Aktiviteten bland konferenser och mässor är nu på väg tillbaka med stormsteg efter några år med totalt stiltje. Det gör att många företag även ser över sin mässutrustning som till exempel roll-ups, mässmattor, informationsmaterial och kampanjwebbar. Än så länge är det väl lite oklart om hur de stora internationella konferenserna kommer se ut framöver. Kommer de återgå till fornstora dagar eller blir många av konferenserna ersatta av teams-möten och digitala konferenser. För företagen som jobbar med olika typer av mässmaterial är det så klart stora förhoppningar på en återgång till stora konferenser med stor efterfrågan på montrar, bord, lampor samt golv som till exempel textilplattor och nålfiltsmattor. I städer som till exempel Västerås är också osäkerheten rätt stor om vad som händer efter det att stadens stora konferensanläggning lagt ner under pandemin och verksamheten flyttat till mindre lokaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =