Kreativa bygglösningar

Kreativa bygglösningar

Att skapa robusta och hållbara byggnader kräver en partner som förstår konstruktionens alla aspekter. Connector Byggteknik är ledande inom byggteknik och erbjuder innovativa och skräddarsydda lösningar för byggbranschen.

Vilka är Connector Byggteknik?

Connector är en komplett leverantör av stomlösningar med mångårig erfarenhet av projektering, tillverkning, leveranser och montage. Genom att ta ett helhetsgrepp om varje projekt och samarbeta nära med beställaren, strävar de alltid efter att leverera den mest optimala och kostnadseffektiva lösningen.

Med fokus på stål, betong, träprodukter och stommar är de specialiserade på att använda materialens bästa egenskaper på rätt plats. Verksamheten omfattar tre tydliga avdelningar:

  • Projektering inom konstruktion – De erbjuder innovativ och kreativ konsultverksamhet för att maximera kundnöjdheten och förverkliga kundens önskemål.
  • Tillverkning och leveranser – Med snabba leveranstider och högkvalitativa produkter, tillverkar och levererar de samverkansprodukter såsom samverkansbalkar och samverkanspelare.
  • Entreprenad av kostnadseffektiva stommar – De tar hand om hela ditt projekt som helhetsleverantör från grundläggning till färdig stomme, oavsett om det gäller stål, betong eller trä.

Deras löfte till dig

Connector Byggteknik strävar efter att göra något bra tillsammans. Genom att fokusera på samverkan och partnerskap arbetar de för att påverka branschen med nya metoder och arbetssätt. Deras mål är att skapa stommar och komponenter som är kostnadseffektiva och fördelaktiga för alla inblandade.

Oavsett om kunden behöver hjälp med projektering, tillverkning, leveranser eller montage av stommar, är Connector Byggteknik en pålitlig partner för att maximera kvaliteten och effektiviteten i byggprojektet. Besök connector.nu för att lära dig mer om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 4 =