Hemsidor för företag i Västerås

Hemsidor för företag i Västerås

Är det dags för ditt företag att se över hemsida? I Västerås finns en webbyrå som har många års erfarenhet av att skapa hemsidor i WordPress. Den heter QuickNet och består av fyra webbexperter som tillsammans har över 80 års erfarenhet av webbutveckling. De kan allt från att hjälpa dig ta fram en bra struktur för din hemsida, definiera målgrupperna, skapa snygg och funktionell design, koda ihop din hemsida och se till att den rankas högt vid sökningar på Google.

För att skapa bästa möjliga hemsida för ditt företag så börjar man alltid med att tänka igenom vad man vill att hemsidan ska göra för företaget. Ska den fungera som en säljande sida som leder till fler affärer eller ska den jobba mer med marknadsföring och varumärkesbyggande? Vill du nå nya kunder eller hålla kontakten med de kunder du redan har och erbjuda dem service, t ex ladda ner .pdf med instruktioner?

Det ena utesluter ju inte det andra så det gäller att noggrant definiera de olika målgrupperna och fundera kring hur man bäst kan tillgodose deras behov. När man sedan ska bygga menysystemet och sätta rubriker blir det så mycket enklare när tankearbetet redan är gjort.

Det är också bra att fråga kunderna vad de tycker om den färdig hemsidan, är den lättnavigerad, ger den den info som kunden söker, är det lätt för kunderna att komma i kontakt med ditt företag?

Kontakta gärna QuickNet när det börjar bli dags för dig att uppdatera din befintliga hemsida eller skaffa en helt ny. Boka en tid för kostnadsfri konsultation så får du hjälp att komma igång.