Tandläkare Andrén i Västerås

Tandläkare Andrén i Västerås

Tandläkare Andrén och hans tandvårdsteam finns centralt i Västerås. De har stor kompetens och kan hantera de flesta problem som man kan ha med sina tänder. De arbetar med barn och med förebyggande tandvård för att skapa en så god munhälsa som möjligt under uppväxttiden. Mjölktänder är mycket skörare än de tänder man får senare i livet och utsätts mjölktänder för kariesangrepp kan det orsaka stor smärta för barnet.

De arbetar även med avancerad tandvård, som t ex implantatteknik och protetik. Bryggor av olika slag och skalfasader är också tjänster som Tandläkare Andrén erbjuder. Vill du ha ett kritvitt leende kan du även bleka tänderna. Tandblekning är ofarligt och ej skadligt för tänderna. Om du är gravid eller ammar ska du inte bleka dina tänder eftersom det saknas tillräcklig erfarenhet kring hur det kan påverka barnet.