Konst till salu i Västerås

Konst till salu i Västerås

Det finns ett fåtal företag som säljer kvalitetskonst i Västerås, ett av dem är konstnärinnan Cathrine Öberg. Hon har sitt galleri på Solvägen i Västerås. Dit är du välkommen för att se abstrakt konst, oljemålningar och konstverk skapade i akryl med silkespapper som grund. Funderar du på att köpa konst i Västerås och vill prova att låna hem konstverket för att se om det passar på din vägg. Cathrine Öberg låter dig ha konstverket hemma hos dig på prov i en vecka så att du får tid på dig att känna in vilken plats i hemmet som det passar bäst på. Förutom sin abstrakta konst har du även även börjat skapa digital konst där ägandet verifieras via blockkedjan. Det vill säga det som ofta kallas kryptokonst eller NFT-konst efter  förkortningen non-fungible token.