Ilter Clinic arbetar med FUE IM tekniken vid hårtransplantation

Ilter Clinic arbetar med FUE IM tekniken vid hårtransplantation

Ilter Clinic har under många år arbetat med FUE IM Tekniken och leder även utvecklingen av denna skonsamma teknik vid hårtransplantation.

För att åsamka patienten minsta möjliga trauma använder man sig av små verktyg, mycket mindre än vad läkare normalt använder sig av. De små verktygen gör att man behöver göra mindre hål i skalpen på patienten när man flyttar en grupp hårsäckar från en plats till en annan.

Håret får ett naturligare utseende och det är mycket svårt att se vilket hår som är transplanterat. Tekniken lämpar sig mycket bra för att t ex täcka kala fläckar på hjässan och djupa vikar vid tinningarna.

För att läsa mer om Ilter Clinic och FUE Tekniken, besök deras hemsida.