Glöm inte flyttstädningen

Glöm inte flyttstädningen

Skinande Hem genomför en ordentlig flyttstädning när du flyttat ut, oavsett om du bor i hus eller i en lägenhet. Skinande Hem arbetar i norra delarna av Stockholm så som t ex Täby, Åkerberga, Vaxholm, Danderyd, Sollentuna och Lidingö. Om du bor i en lägenhet och då speciellt en hyresrätt så har bostadsföretagen ofta en städlista med punkter på saker som behöver göras rent och de vad som behöver städas för att flyttstädningen ska bli godkänd.

En flyttstädning är omfattande och genomförs för att underhålla fastigheten samt för att den nya personen eller personerna som flyttar in ska känna sig välkomna till sitt nya hem. Om din flyttstädning inte blir godkänd innebär det att du måste återvända till bostaden för att börja städa igen, vilket är väldigt tidskrävande speciellt om du redan håller på att flytta in i en annan bostad, då har man inte direkt tid med att åka tillbaka och städa igen.